Today I quit my job

Asta trebuia sa sune bine, nu? Adica atunci cand iti dai demisia esti fericit ca pleci de acolo, esti fericit ca scapi de toti colegii aia nesuferiti, ca nu te mai enerveaza seful, ca ai scapat de toate responsabilitatile ce tie nu iti faceau placere. Numai ca la mine nu a fost deloc asa!Imi placea tot ceea ce faceam, colegii erau tare draguti (fara nicio exceptie), seful meu nu m-a certat niciodata, ba din contra tot timpul zambea si peste toate acestea, unde mai pui ca ajunsesem sa lucrez acolo unde imi propusesem inca din facultate:  intr-o agentie de publicitate.

Si uite ca tinta mea a fost atinsa, am lucrat pentru cea mai mare agentie de publicitate din Romania si mi-a placut al naibii de mult. Inca mai lucrez pentru cateva saptamani, dar apoi gata, e timpul pentru o mica vacanta, inainte de marea calatorie si de vanatoarea de joburi pe taramul cel nou.

Si imi aduc aminte ca eram in facultate si ma implicam eu in tot felul de proiecte extra scolare, doar doar sa imi indeplinesc visul de a lucra pentru o agentie de publicitate. Si in urma unui concurs intre studentii mai multor facultati, concurs numit Olimpiadele Comunicarii in care am conceput o campanie publicitara si in urma campaniei am fost luata in vizorul unei agentii mari din Romania care m-a chemat la un interviu.

Si mare a fost dezamagirea cand mi-au spus ca nu ma angajeaza ca sunt decat anul trei de facultate si ei au nevoie de cineva full time…mai ca imi venea sa renunt la facultate, doar sa ma accepte. Nu am renunat (fusese doar un gand fulgerator) si bine am facut, ca uite ca pana la urma tot mi-am indeplinit visul.

Si acum plec si imi pare rau ca plec ca imi erau dragi proiectele mele, imi erau dragi clientii mei, sediul grupului de publicitate era (si va mai fi) superb, colegii erau (si vor mai fi) foarte ok, but life still goes on – vorba lui Queen! Mi-as dori sa am si in State un job cum a fost acesta. Sa vedem ce oportunitati voi gasi acolo. Va voi tine la curent!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.