Stay with a local

In goana de a ne pune la punct plecarea noastra in USA, am descoperit un site minunat de rezervari apartamente in regim hotelier din toate partile lumii. De fapt este mai mult decat atat! Acest site iti da posibilitatea sa te cazezi la localnici, sa mananci cu ei, sa gatesti cu ei, sa traiesti pentru o scurta perioada de timp exact ca ei. Mie acest lucru mi se pare foarte cool.Pentru ca nu ne putem inchiria din prima un apartament (ne trebuie Social Security Number – pe care il vom obtine in doua saptamani), am hotarat sa apelam si noi la acest site pentru a ne lua o chirie temporara.

Cel mai mult imi place ca vom locui cu un localnic, iar lucru aceasta o sa ne deschida ochii despre cum traiesc, de fapt, americanii si ne va face acomodarea mult mai usoara. O sa o putem intreba despre locurile unde sa mergem sa ne facem cumparaturile, o sa facem schimb de retete si o sa le mancam impreuna, o sa facem schimb de culturi si informatii.

Doamna care ne va gaznui se numeste Patty, o doamna la vreo 40 ani – profesoara de limba engleza. Ne pune la dispozitie o camera din casa ei, piscina si chiar si doua biciclete cu care sa ne deplasam pana la plaja. Ne da acces la frigiderului ei, deja ne-a scris ca ne asteapta cu cereale pentru micul dejun, lapte si tot felul de snaksuri. Abia asteptam sa o cunoastem pe Patty, cu care sunt sigura ca ne vom imprietenii. Avem noi un feeling…din schimbul de mesaje pe care l-am facut.

Pe acest site am vazut multe locuri interesante, ca de exemplu poti locui pentru o saptamana intr-o casa in copac, sau poti locui intr-o casa in forma de gheata, sau poate esti mai eco si vrei sa iti petreci vacanta intr-o casa total ecologizata. Sa nu mai zic ca ai putea chiar sa iti inchiriezi un intreg castel. Variante sunt cu miile.
Visez deja la prima vacanta in America. Si stiu si unde o sa merg, dar deocamdata nu va spun. O sa aflati voi, la momentul oportun.

A, apropo site-ul de rezervari se numeste Airbnb.

2 thoughts on “Stay with a local

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.