South beach baby!

Ufff, nici nu stiu cu ce sa incep! E un sentiment special cand te afli acolo! Mi se pare o lume cu o libertate deplina! Fetele umbla pe strada doar in costum de baie, dar cu high heals in picioare, rochii de matase transparente, baruri de gay la soseaua principala in aer liber, astfel sa le poți vedea comportamentul in astfel de spații, gay îmbrăcati in piele neagră care opresc toată circulația pentru a da un mic spectacol, după care totul revine la normal (circulația, restul este diversitate). Pana nici magazinele nu sunt obisnuite, acestea expunandu-si manechinele siliconate in vitrine! Sa fie si ele in trend cu locatia! Aglomerata este un alt cuvânt care descrie bine zona. In Florida abia dacă vezi un om pe strada care sa se plimbe pe jos, ei bine aici ii vezi din plin! Nu este plaja mai aglomerata ca dea din South Beach, nu sunt mai multe restaurante pe metrul pătrat ca pe Lincon Road, unde mai pui ca tot pe aceasta strada găsește si toate magazinele visate: Victoria’s Secret, Apple Store, Sunglass Hut, Guess, Macy’s, H&M etc.

Pe langa toate aceste lucruri South Beach mai este plin si de paparazzi. Ii vezi urmarind cu “tunurile lor” anumite balcoane de hoteluri…..ma gandeam eu asa, oare ce VIP o sta in hotel asta?
Ce stil se adopta aici? Trebuie sa fii sexi, trebuie sa fii trendy! Ca un fel de Mamaia, dar mai ceva un pic! Mașini la fel de fitoase, fete la fel de frumoase si impototonate, insa ce face acest loc unul mai cool, este faptul ca întotdeauna vei găsi loc sa îți pui seslongul, ca atunci când ieși de pe plaja ai dusuri sa îți poți da nisipul jos de pe tine, ca restaurantele au toate aer condiționat, ca lumea e atât de diversa, ca parca asta este o distracție in sine sa stai sa ii analizezi. Sa va mai zic ca este foarte curat? Mi-e frica ca mă repet!

Aaa, încă ceva! Aici nu se bea pe plaja, alcoolice nici cu ele in poseta nu poți veni, iar dacă vrei sa te racoresti, nu ai decât sa îți misti fundul pana la un restaurant! Nu îți aduce nimeni la botul calului cockailul. La prima vedere veti spune ca ce naspa, ca la Mamaia e mai bine așa, ca te simți rasfatat (si eu as fi spus la fel), dar când vezi locul atât de curat, fără toate baracile ridicate pe plaja, îmi place mai mult. Pana la urma plaja nu e făcută sa te bucuri de nisip si de ocean? De ce sa opturam aceasta priveliste minunata?

Mai trebuie sa va spun ceva! South Beach este unul din putinele locuri din US unde ai voie sa faci topless. In rest “you have to cover” la partiele esentiale daca nu vrei sa iei amenda. Aici poti purta linistita doar tanga si nimeni nu iti va spune nimic. Insa nu incerca asta daca te aflii pe alta plaja….vei fi luata pe sus in mai putin de cinci minute.
Rezumand, pe aceasta insula ai parte de distractie completa: soare, plaja, restaurante, cluburi in aer liber si nu numai, baruri, fite si voie buna!

Daca v-am convins, va astept in vacanta aici!

3 thoughts on “South beach baby!

  1. phi says:

    This comment has been removed by a blog administrator.

  2. This comment has been removed by the author.

  3. PHI am sters si mesajul tau si pe al meu din greseala! Nu asta a fost intentia mea, dar s-a intamplat!:(
    I’m sorry!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.