Peanut Island

Hai sa vorbim si despre vacanta, despre locuri frumoase in care te poti relaxa – ca tot este sezonul vacantelor.A trecut ceva vreme de cand am luat o gura de aer proaspat la Peanut Island, dar cum sunt o workoholica….. Nu am avut timp sa va povestesc ce si cum! Eeee, si cum va spuneam ne-am trezit si am purces catre Peanut Island, o mica insulita ce tine de Palm Beach, situata in intercostal. Cu taxiul de apa am ajuns la locul cu pricina. Primul lucru care ti se pare de vis este culoarea apei, de un albastru turcoise cum rar vezi! Insula nu este mare, dar este foarte frumos amenajata.

Ne-am instalat tabara langa unul din gratarele puse la dispozitie de administratia insulei si ne-am pus pe facut gratar stil romanesc! Si acum imi este pofta cand ma gandesc! Acum, ca o paranteza, cand in Romania se lasa cu gratare, la final locul ramane ca o cocina de porci. Nu si aici! Oamenii, marea majoritate din ei isi strang gunoiul singuri, iar pentru cei ce nu o fac, administratia insulei vine si curata toata insula, ca a doua zi, totul sa fie ca nou!

Cei care sunt mai avuti vin pe aceasta insula nu cu taxiul de apa, ci cu yachtul personal, de aceea aproape ca nu ai unde te balacii in apa de atatea barci. Dar iti faci loc si enjoy the time!
O alta distractie pe care o poti face in aceasta apa azurie este snorkelingul. Am auzit ca este tare frumos! Eu care nu ma bag cu capul in apa, acest sport nu reprezinta niciun interes.
La intoarcerea spre casa am dat o raita si prin Palm Beach, dar asta e o alta poveste! Doar atat va spun, orasul m-a fascinat!

Pentru ca nu prea sunt buna la descris locuri, mai bine vorbesc prin fotografii mai mult!

One thought on “Peanut Island

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.