Las Olas – the place with over 30 al fresco dining options

Ce este Las Olas poate va intrebati! Ei bine Las Olas este o strada, dar nu orice strada ci una traficata intens indiferent de ora. Situata in Fort Lauderdale – aceasta zona atrage foarte multi turisti cat si localnici prin numarul mare de restaurante (iti poti satisface orice pofta: de la italian, frantuzesc, mexican, asiatic si pana la simplul butic Frozen Yogurt sau French Crepes Boutique), un numar de peste zece galerii de arta internationale, muzee, hoteluri si nenumarate shop-uri. Este o fascinatie totala!

Eu de cele mai multe ori am iesit aici pentru a manca la faimosul restaurant Cheesecake Factory pe care tot americanul il stie si care este tot timpul full, insa seara trecuta am zis sa rupem barierele si sa incercam ceva nou. Asa ca am poposit la Big City Tavern unde ne-am simtit foarte bine. Am inceput cu o sticla de vin din Australia (vin ce ne-a placut la nebunie tuturora), apoi am ales doua appetizere care mai de care mai delicioase: Fried Calamari si platou de branzeturi, iar ca main course fiecare a mers pe cate o salata. Personal, a mea salata a fost cu rucola, shrimp, linte si capsuni (interesanta combinatia, pe putin).

Dar sa revenim la locatie ca despre mancare am vorbit prea mult. Cum va spuneam locul este tot timpul plin. Masinile stau in rand pentru a tranzita aceasta strada. Si ce masini…de la Bentley, Porche, Hummer sau mai stiu eu ce! Aici poti vedea tot ce vrei. Locul este destul de ofertant. De la milionari ce se amersteca printre lumea obisnuita pana la vedete ce isi iau masa la unul din zecile de restaurante din zona. Ceea ce imi place foarte mult este ca toata lumea are o decenta in a se purta. Nimeni nu atrage atentia oricat de cunoscut ar fi sau oricat de bogat ar fi. Lumea se comporta normal, isi traiesc viata la fel ca si noi. Nu o sa vezi ca ii da masa inaintea ta, nu o sa vezi ca ii da un loc mai bun la terasa…fiecare cum a nimerit. Nu este cool? Mie asa mi se pare!

Intreaga zona este una foarte frumoasa. De la arhitectura cladirilor, pana la decorarea vitrinelor si pana la copacii care sunt luminati ca de Craciun 365 zile pe an. Daca te abati de la acest bulevard, vei descoperi o mica Venetie pentru ca tot locul este construit pe canale cat si mici insulite unite intre ele prin strazi si poduri. Aici se afla case de milioane de dolari, iar pe canale poti vedea yacht-uri de alte milioane de dolari. De obicei yacht-urile sunt mai scumpe decat casele atat ca pret de achizitie dar si ca pret de intretinere lunara.

Intregul loc este fascinant si va recomand sa il vizitati daca sunteti in zona. O zona frumoasa in care imi face placere sa revin de fiecare data!

Si inchei postul cu o mica galerie foto din telefonul personal!

4 thoughts on “Las Olas – the place with over 30 al fresco dining options

  1. adina says:

    si la desert? ce ati comandat?

  2. Prea târziu pentru desert. In schimb ne-am delectat cu un espresso.

  3. Ana says:

    Al fresco adica la terasa?

  4. Buna Ana, cam asa ceva! Restaurante in aer liber sa-i spunem mai elegant pentru ca terasa eu o vad ca pe o chestie unde poti doar sta la un pahar, dar Las Olas este un loc plin de restaurante in aer liber!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.