I survived my first summer

Unul din lucrurile pe care toată lumea le știe este ca in Florida vara este insuportabila. Este adevărat dar nu tocmai! Povestea despre vreme este cam așa! Cam din luna aprilie începe umezeala puțin câte puțin, astfel ca un lunile de vara se poate ajunge la peste 90%. Cum simți asta? Ca si cum cineva îți toarna apa fierbinte pe pantaloni si trebuie sa mergi cu ei pe tine. Ploua si destul de mult in acest anotimp umed. Pare destul de ingrozitor, nu? Vestea buna este ca nu prea stai afara in perioada asta. Mijloacele de transport in comun au aer condiționat, magazinele au aer condiționat, acasă aer condiționat. De cele mai multe ori s-ar putea sa îți înghețe oasele. Eu nu m-am plâns de cald in aceasta vara, eu m-am plâns de frig. De multe ori mi se părea ca locuiesc la Polul Nord din cauza ca se exagereaza cu frigul peste tot!

Dacă totuși vrei sa petreci timp in aer liber, te poți bucura de ocean. Acolo bate o briza racoritoare si revigoranta tot timpul anului.
Trebuie sa va marturisesc ceva totuși. Eu, de felul meu, sunt foarte friguroasa, așa ca poate am exagerat in acest post cu vremea frumoasa pe timp de vara. Alții ar putea spune ca e irespirabil aerul vara!

Pentru mine a fost ok, nu m-am plâns nicio clipa! Acum umiditatea s-a mai redus, desi tot se simte in aer. Luna septembrie a fost cam ploioasa, ploi cu stropi mari si puternici care pareau ca nu se mai opresc. Dar mie imi place cand ploua pentru ca mai duce din umezeala aia fierbinte. Acum, in octombrie, incepe sezonul turistic. Umezeala dispare ca prin minune, temperaturile se mentin pe la 30 grade, iar turistii incep sa isi faca prezenta din ce in ce mai mult. Acum o sa inceapa sezonul canadienilor….multi dintre ei detin aici case, dar nu le locuiesc decat pe timp de iarna (iarna canadiana, aici e mereu soare si frumos). Cu alte cuvine vremea asta a fost creata special pentru mine!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.