I bought the airline tickets

Uff, am luat si biletele de avion. Acum chiar plec!!! Chiar plec! Nici acum nu-mi vine sa cred ca viata mea se va schimba in totalitate. Voi vorbi alta limba, voi sta pe un alt continent, cel mai probabil imi voi schimba si cariera. All new!Bine ca le-am luat, pentru ca stateam cu ochii in fiecare zi pe toate site-urile posibile de bilete (Vola, Momondo, eSky etc etc). Pana la urma nici n-am mai apelat la ele pentru ca ni se parea cam riscant: nu stiam ce se intampla daca pierdem conexiunea – adica ne mai pun in al doilea avion sau ne platim un alt bilet?
Nu am vrut sa rascam, asa ca ne-am cumparat biletele de pe site-ul British Airways, cu o singura escala, in Londra. Ni s-a parut mult mai sigur asa.Imi pun tot felul de intrebari acum, cum ar fi de exemplu – Cu ce ma imbrac. Adica aici, in Romania, va fi iarna, iar in destinatia finala vor fi in jur de 26 grade C. Am sa fiu precum Baba Dochia, care incet incet renunta la cate un cojoc.

Ne-am anuntat si toti prietenii din Florida ca venim, acum sper sa nu se bata care sa vina sa ne ia de la aeroport. Nu va ganditi ca am multi prieteni acolo, insa sunt cativa. Asta nu poate fi decat bine pentru mine, dar si pentru ei, ca se mareste gasca. Dupa bilete, urmeaza sa ne cumparam valizele, sa ne facem bagajele si sa … incepem aventura peste ocean!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.