Santa Claus and the bread maker

Toate bune si frumoase in America asta, insa un lucru imi statea in gat. Painea care o cumparam aici. Daca nu am luat toate magazinele la incercat! Ba si prietenii incercau sa ne recomande tot feluri de tipuri de paine. Nimic nu a functionat. Gasisem o paine buna la Costco (asta este un fel de Metro al Romaniei), numai ca imi era peste mana.

Foarte departe de casa si uite asa luam mai multe pachete de paine pe care trebuia sa le congelez….si painea, na, nu mai era proaspata.

Fresh bread loaf

Fresh bread loaf

Am mai incercat si Walmart- cu toate ca au o mare varietate, nimic nu a fost pe placul nostru; Publix, Win Dixie..etc etc. Nimic nu a functionat! Pana acum!

Am suferit destul, chinul a luat sfarsit. L-am chemat mai devreme pe Mos Craciun scriindu-i ca imi doresc o masina de facut paine. Si el a venit..asa cum face in fiecare an. O minunatie de inventie; sa pui tu toate ingredientele intr-un recipient, iar masina sa faca totul? De vis, nu altceva. Plus ca painea iese foarte buna…asa cum de mult timp nu mai mancasem.

Poate parea asa usor infantil faptul ca ma bucura mancatul unei paini bune, dar pentru unul care a fost privat de acest gust este un lucru extraordinar.
Sambata am petrecerea de Craciun la job. Eu sunt responsabila printre altele si cu adusul painii, asa ca numai bine a picat cadoul lui Mos Craciun.
Voi ce va doriti de la Mosul?

6 thoughts on “Santa Claus and the bread maker

  1. Alina, incearca la Whole Foods, au o mare diversitate de paine proaspata, preferata mea este Pain de Campagne :) Dar si masinaria ta pare ca se descurca bine :)

  2. La mine Denisa este si problema deplasatului. Cum avem doar o mașina pe care o conduce soțul meu… E cam dificil sa ajung la magazine. Si mie îmi place Whole Foods, au produse sănătoase si gustoase.

  3. Rainschild says:

    Painea din America mi s-a parut intotdeauna prea dulce – nu-i asa? Felicitari pentru achizitie, Mosul a fost foarte bine intentionat!

  4. Dulce de zici ca este cozonac (exagerez un pic, dar nu prea departe de adevăr).

  5. Dan says:

    Eu imi doresc….Da stiu! Sa castig loteria!!!! :)))

  6. Mult succes! Sa vina Mosul cu asta, cu o viza pe pasaport!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.