A new home, a new image for my blog

Am început sa scriu pe blogul acesta mai mult sa ma încurajez, sa ii arat sotului meu ca m-am răzgândit si ca chiar îmi doresc sa plec in aceasta aventura. Iar apoi am văzut “guys” ca voi incepeti sa îmi cititi posturile, iar apoi sa îmi si lasati comentarii!

Cand am creat blogul niciunul din prietenii mei nu stiau ca am sa plec din tara. Voiam sa ma feresc de intrebarile ca de interogatoriu, dar pentru ca vestea era una mare…am decis sa va impartasesc voua povestea mea. Asa de incantata eram cand primeam mesajele vostre, simteam ca cineva imi vede fericirea fara a ma judeca in niciun fel.

Feeling so good with you guys!

Pentru toate aceste lucruri m-am mobilizat sa creez o noua casa pentru visulamerican, un blog cu un design mai frumos, mai bine aranjat si cu o noua pagina – caietul de retete (in curand). Asta pentru ca am descoperit aici cat de mult imi place sa gatesc si sa incerc retete cat mai fistichii. Sotul meu a muncit foarte mult la el….a fost un proiect ce i-a mancat mult timp liber, dar efortul lui se vede in acest nou design.

Asa ca in premiera, lasati-ma sa tai panglica si sa va anunt noua casa a blogului Visulamerican, care s-a mutat de pe platforma de blogspot pe un domeniu .ro.
www.visulamerican.ro se declara de astazi lansat cu surle si trambite!

8 thoughts on “A new home, a new image for my blog

 1. Gabi says:

  Arata foarte bine, felicitari sotului pentru inspiratie, iar tie iti urez “la multe posturi”! :)

 2. adina says:

  Cat mai multe articole si comentarii!

 3. Rox says:

  Yuhuuuu….super!!! Soțul a făcut o treaba foarte foarte buna! Astept cu interes si caietul cu retete :) Felicitări dragilor :*

 4. Caietul cu retete in curand! Va pup si eu!

 5. Ovy says:

  Great job!
  Noi am inceput sa iti citim blogul pt. ca am castigat si noi US visa si urmeaza sa venim in Florida. Ne ajuta tare mult experientele tale povestite aici si speram sa ne cunoastem in curand :-)

  Merry Christmas! Sarbatori fericite!

 6. Multumesc, multumesc. Pai … atunci va asteptam in Florida. Da un semn cand ajungi!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.